skip to Main Content
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Testdag Doortraproute Gorredijk

10 juni

Gratis

Testfietsers gezocht voor de Doortrappentestdag

Gorredijk

Vorig jaar zijn door de Fietsschool van de Fietsersbond 23 Doortraproutes uitgezet. Dit jaar zijn er weer nieuwe Doortraproutes bijgemaakt. De nieuwe routes worden getest tijdens een Doortrappentestdag.

Donderdag 10 juni is in Gorredijk de Doortrappentestdag

Tijdens de Doortrappentestdag staan fietsdocenten van de Fietsschool en de buurtsportcoach langs de route. Zij staan tussen half 12 en half 3 bij Rustpunt de Honingbij aan de Tjalling Harkeswei. Op het rustpunt kunnen testfietsers de route beoordelen en de bevindingen toelichten.

Doortraproutes zijn ongeveer 20-30 km, mooi, groen, over redelijk ruime paden, met weinig obstakels en hebben relatief veilige kruisingen. De Doortraproute was eerder al uitgezet in de omgeving van Ureterp. Maar nu is er een nieuwe route uitgezet met Gorredijk als startlocatie.

Wilt u mee doen aan de Doortrappentestdag, stuur dan een mailtje naar karinbroer@XS4all.nl. U fietst op eigen gelegenheid en start op een moment dat het u past. Wilt u de route wel testen maar bent u niet in de gelegenheid om dat op donderdag 10 juni te doen, stuur dan een e-mail naar fietsschool@fietsersbond.nl. Vermeld daarbij van welke plaats u een route wilt ontvangen.

Doortraproutes horen bij het landelijke programma Doortrappen, een overheidscampagne om mensen zo lang mogelijk veilig te laten doorfietsen: fietsen tot je 100-ste

Gegevens

Datum:
10 juni
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Locatie

Sportcentrum Kortezwaag
Mientewei 2
Gorredijk, 8401 AA Nederland
Back To Top