skip to Main Content

De eerste editie
Op woensdagochtend 14 oktober 2020 organiseerden wij in De Skans te Gorredijk onze eerste editie van ‘De Coole Gymles’! Geheel corona-proof met een opkomst van ruim 60 kinderen en nog veel kinderen op de wachtlijst.

Corona-proof? Ja!
Ouders konden de kinderen bij de deur afzetten, zodat ze niet de in de sporthal hoefden te komen. Ook bij het ophalen bleven ouders in de auto’s wachten. Kinderen desinfecteerden hun handen en kwamen in sportkleding naar de sporthal. Een compliment werd achteraf gemaakt naar de ouders. Mede door hun bijdrage in het corona-proof maken van het evenement is het evenement een succes geworden!

Wat is de Coole Gymles?
De Coole Gymles is een geheel nieuw initiatief van Beweegteam Opsterland. Kinderen komen deze sportochtend in aanraking met verschillende sporten waar wij tijdens de reguliere lessen minder aan toe komen. Op 14 oktober waren de zes Coole onderdelen de Stormbaan, Floorball, Boogschieten, Boksen, Ninja Warrior Parcours en Kanjam. De sfeer werd verzorgd door DJ Arne, de huis DJ van Beweegteam Opsterland. Alle deelnemende kinderen kregen als dank voor hun aanmelding en enthousiasme nog een kei leuk gymtasje mee naar huis en onze partner Sun Opsterland (JOGG) had fruit geregeld voor alle deelnemende kinderen.

Klik hier voor een sfeerimpressie.

De tweede editie
Ook de tweede editie zit er aan te komen! Nu verhuist de Coole Gymles naar sporthal De Wier in Ureterp en wel in de kerstvakantie op 23 december 2020. Aanmelding gaat open per 2 december. Op deze manier kunnen de kinderen in dit gedeelte van de gemeente ook meedoen aan dit gave evenement!

 

Back To Top