skip to Main Content

Mijn naam is Christian Dekkers, 28 jaar oud en ik woon in Wolvega. In 2019 ben ik verhuisd vanuit Capelle aan den IJssel (dorp naast Rotterdam) naar het Noorden. Sinds augustus 2021 werkzaam bij Sport Fryslân waarbij ik Beweegteam Opsterland ben komen versterken. Ik heb Sport & Bewegen gedaan op het Albeda College in Rotterdam en mijn laatste jaar niveau 4 heb ik afgerond op het Zadkine College Sport & Bewegen in Rotterdam. Binnen mijn werkgebied probeer ik zoveel mogelijke alle inwoners in Opsterland in bewegen te krijgen en kom je mij vooral tegen wanneer ik aan het lesgeven ben. Ik houd mij vooral bezig met de ouderen doelgroep en geef daarbij dus ook bewegingslessen.

Ook ik ben zelf een fanatieke sporter. Zo korfbal ik al 24 jaar en speel momenteel bij Dos’46 in Nijeveen op het hoogste niveau. Ik train zo’n 3x in de week en in het weekend speel ik competitie. Sporten is voor mij een uitlaatklep waarbij ik even helemaal diep tot het gaatje kan gaan. Mijn dag is pas geslaagd als ik zelf er alles voor heb gegeven. Naast het korfbal vind ik het ook leuk om te tennissen, paddelen en dart ook graag met vrienden. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar films/series en als formule 1 er is moet je mij zeker niet storen! Ik vind het leuk om een terrasje te pakken met vrienden en je mag mij altijd meenemen voor een lekkere lunch. Mijn favoriete avondmaal is een heerlijke bord Lasagne maar als je met een pasta pesto bord voor me neus staat zeg ik ook zeker geen nee tegen.

Mocht je nog vragen voor mij hebben bel of mail mij gerust!

Back To Top