skip to Main Content

Mijn naam is Jaïr Salverda en ik ben verenigingsondersteuner in Opsterland. Met mijn vrouw en twee kleintjes woon ik in Drachten. Ik heb vroeger op het CIOS gezeten, hierna heb ik nog Communicatie gestudeerd in Leeuwarden. Na mijn werk bij communicatiebureaus en de gemeente, lokte de sport mij toch weer heel erg. Werken in het team van Beweegteam Opsterland, onderdeel van Sport Fryslân, was daarom voor mij een prachtige volgende stap.

Iedereen heeft baat bij goed functionerende sportverenigingen. Ik help verenigingen daarom om zo vitaal mogelijk te zijn door advies en ondersteuning te geven. Denk aan ondersteuningstrajecten om meer vrijwilligers of leden te genereren of om bepaalde subsidie aan te vragen. Denk ook aan trajecten om te verduurzamen of om de kantine gezonder te maken. Laat me weten waar jouw vereniging zich mee bezig houdt!

Back To Top