skip to Main Content

Sportaventoer 2023 via YnBeweging

Voor jonge kinderen is het belangrijk om verschillende sporten te proberen. Tijdens het Sportaventoer kunnen kinderen kennismaken met al het sportaanbod in Opsterland.  Het doel is om kinderen in de leeftijdscategorie 5 tot en met 8 jaar met zoveel mogelijk verschillende sporten kennis te laten maken. Hoe meer sporten kinderen namelijk proberen, hoe groter de kans is dat ze een sport vinden die bij ze past!

Doe mee als sportvereniging

Het Sportaventoer is de perfecte manier om kinderen kennis te laten maken met jullie aanbod. Op YnBeweging.frl kun je een clinic of training die bij jullie gratis en vrijblijvend te volgen is, voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar oud, plaatsen.

Meer weten? Kijk op Sportaventoer Opsterland

Een speciaal moment organiseren? Dat wordt gestimuleerd!

Wanneer je extra momenten aanbiedt waar alleen niet-leden aan meedoen, dan krijg je €15 per clinic of training om eventuele (extra) kosten (trainer, promotie enz.) te kunnen dekken. Let op: er geldt een maximaal aantal van 10 clinics en/of trainingen. Neem contact op met jair@sportfryslan.nl om dit ,voordat de clinics of trainingen gegeven worden, af te stemmen.

Back To Top